Başlangıç > Uncategorized > Transfer başlasın

Transfer başlasın

Milli arada, devre arası yapacağı transfer çalışmaları için oyuncu izlemeye şimdiden başlayan Kocaman, ocak ayında önceliği stoper ve forvet mevkiinden yana kullanmak istiyor.

null

Sezona şike soruşturmasının gölgesinde başlayan, Şampiyonlar Ligi hakkının elinden alınmasıyla şok üstüne şok yaşayan Fenerbahçe, buna rağmen Süper Lig’de milli araya lider olarak girmeyi başardı. Bu kadar olumsuz durumun üstesinden gelmeyi başaran Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Aykut Kocaman da, kadrosuna takviye çalışmalarına şimdiden başladı. Kocaman’ın, verilen arada kendisine önerilen ve kafasında düşündüğü isimleri incelemeye başladığı ifade edildi. Tecrübeli çalıştırıcının yönetimle en kısa zamanda bir görüşme yapacağı ve hazırlayacağı liste doğrultusunda raporunu sunacağı bildirildi. Kocaman’ın öncelik olarak istediği iki pozisyonun,stoper ve forvet olduğu öğrenildi.

Hazırlık için rakip aranıyor

Forvett hattında Dani Güiza, Mamadou Niang ve Emenike’nin, savunmada ise Diego Lugano’nun gitmesi sonrasında alternatif konusunda sıkıntılar yaşayan Kocaman’ın, doğru transferlerle bu sorunu kesin olarak çözmek istediği vurgulandı. Kadronun bir kısmının milli takımlarda olması nedeniyle tam çalışamayan Fenerbahçe’nin, bu arada hazırlık maçı yapmak için takım aradığı bildirildi.

Yusuf Dursun / Can Gebetaş

Kategoriler:Uncategorized
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın