Anasayfa > Uncategorized > Kehanet Online Canavar Anahtarları Rehberi

Kehanet Online Canavar Anahtarları Rehberi

 

null

 

Canavar Anahtarları

Bu dünyadaki tüm yaratıkların sadece çok cesur savaşçılar tarafından elde edilebilecek kendilerine has anahtarları vardır.
Elde edilen bu anahtarları Canavar Koleksiyonuna eklemeniz gerekmektedir.
Canavar Koleksiyonu Nedir?

Bu dünyada tüm canavarlar canavar anahtarlarından türemişlerdir. Bir canavarı yendiğinizde onları saf anahtar formlarına dönüştürmüş olursunuz.

Dünyadaki tüm canavar türlerini bulup araştırmak isteyen bir canavar uzmanı bu anahtarlarla yakından ilgilenmektedir. Canavar anahtarlarını Canavar Koleksiyon Albümüne eklemektedir. Bu albüm, içine eklenen anahtarları muhafaza etme ve canavar bilgilerini açığa çıkarma gibi inanılmaz özelliklere sahiptir. Uzman sizden tüm dünyadan toplayacağınız anahtarları beklemektedir.
Canavar Koleksiyonu Kullanımı

Canavar Kolleksiyonunu kullanıma açabilmeniz için önce Seviye 3 olmanız, ardından da Alfred’in görevlerini yapmanız gerekmektedir. Görevleri teslim ettikten sonra Koleksiyona kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolleksiyonu açmak için ekranın sağ üst köşesindeki simgesine tıklamanız gerekmektedir. Koleksiyon kitabını açtığınızda soldaki sayfalarda canavar listesini, sağ tarafta da resimlerini ve bilgilerini
göreceksiniz.

Canavar Kolleksiyonunda Bölgeler

Canavar kolleksiyonunda pek çok bölüm bulunmaktadır. İngilizce bölüm…

Canavar Resimlerini Açma

Kitaba canavar anahtarı yerleştirerek canavar resimlerini açabilirsiniz. İl anahtarı koyduğunuzda canavarın ismi açılır. Canavarın 4. anahtarını da koyduktan sonra canavar resmi ve bilgisi açılmaya başlar. 9. anahtarda tüm bilgileri açığa çıkararak canavarı kolleksiyonda tamamlamış olursunuz. Bir canavar için koyduğunuz 9. anahtardan sonra yerleştirdiğiniz her anahtar Kolleksiyonun içinde tutulur. Her canavar için 99 adet anahtarı Kolleksiyon kitabında muhafaza edebilir, istediğiniz zaman içerisinden geri alabilirsiniz.
Koleksiyon Hedefi

Alfredle konuşarak oyuncular “koleksiyon hedeflerini” kabul edebilir. Görev kaydınızı açarak koleksiyon hedeflerinizle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. 3 farklı koleksiyon hedefi türü vardır.
Seçilmiş Koleksiyon:

Seçilmiş bir canavar fotoğrafı koleksiyonunu tamamlamanız istenir.
Sıradan Koleksiyon:

Oyuncular canavar anahtarlarını takas ederek bu tür koleksiyonu tamamlayabilirler.
Özel Koleksiyon:

Bazı özel koleksiyonları içerir, örneğin oyuncular bazı canavar resimlerini tamamlamak için alan koleksiyonu yaparlar.
Hedef Koleksiyonun Tamamlanması Karşılığı Verilen Ödül:

Koleksiyonu tamamlayıp Alfred’e bildiren oyuncular Kutsal Anahtar parçası, tecrübe anahtarı gibi ödüller alır.
Canavar Kolleksiyonunun İşlevleri

Canavara Dönüşme özelliğini açabilmek için önce Seviye 35 olup ardından da Alfred’in Kolleksiyon Geliştirme görevini almanız gerekmektedir.
Canavara Dönüşme

Normal bir canavarın kolleksiyonunu tamamladığınızda, ruh gücünüzü kolleksiyon kitabının gücüyle birleştirerek kendinizi o canavara dönüştürebilirsiniz. Bir canavarın kolleksiyonunu tamamladıktan sonra fazladan koyduğunuz her 3 anahtar sizin o yaratıpa dönüşmeniz için harcanır.

Normal bölgelerdeki bir canavarın kolleksiyonunu tamamladığınızda ve üzerine fazladan 3 anahtar eklediğinizde, kolleksiyon sayfasında “Dönüş” düğmesini göreceksiniz. Bu düğmeye basarak 5 dakikalığına o canavara dönüşebilirsiniz. Aynı düğmeye tekrar basarak eski halinize dönebilirsiniz.  

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: